2015.11.28.
19:00

Írta: Matracom

Best Dream Siglo matrac

siglo_matracegyben.jpg_440x282

Nagy sűrűségű hideg habból készült kemény ortopéd vákuum matrac. Mely optimális ortopédiai támaszt biztosít a testnek, a gerincoszlopot testsúlytól függetlenül minden ponton optimálisan alátámasztja. A használók leg-szélesebb körének megfelelő gerinckímélő fekvést garantál. Szénszállal átszőtt különleges minőségű pamut szövetből készült, mely megóv minket a sztatikus elektromosságot okozó por felhalmozódásától! A huzatanyag összetétele természetes Szénszállal átszőtt pamut. Antibakteriális, és megakadályozza az atkák előfordulását. Súlykorlát: 150 kg A Best Dream Siglo matrac vastagság: 20 cm

Szólj hozzá!

2014.07.26.
19:28

Írta: Matracom

Best Dream matrac vásárlási tanács és vélemény

Best Dream matrac

A Best Dream egyik legsikeresebb kemény matraca a Best Dream Wools matrac. A matrac 20 cm magas speciális habbal és téli-nyári oldallal kapható. A matrac egyik oldalán egy 100% merinói gyapjú réteg található, télen kellemes meleg hatást biztosít. A Wools matrac igen kemény, kifejezetten ajánlott hátfájás és ortopéd problémákhoz, persze akik egy kemény matracot keresnek. A Wools matrac testvére a Best Dream Siglo matrac a különbség nem a keménységben, hanem a huzatban van. A Siglo matrac esetében nincs kívülről merinói gyapjú borítás.

Szólj hozzá!

Címkék: matrac Best Dream matracom.hu Best Dream Siglo Best Dream Wools Siglo matrac matrac guru

2014.07.20.
12:50

Írta: Matracom

Szivacs matrac

szivcsos-matrac.jpg_600x400

Honnan fogjuk tudni, hogy milyen sűrű a szivacs a matracban?

Általában a matracos webáruházakban fel van tüntetve a matrac specifikációknál a hab sűrűsége, viszont a legtöbb gyártó nem közli ezt az információt.

 

Olvasd el a teljes cikket itt.

Szólj hozzá!

2014.05.05.
22:41

Írta: Matracom

Mi az a vákuum matrac

Akkor nevezzük a matracot vákuum matracnak, amikor összetekerve érkezik. Ez azt jelenti, hogy gyártásnál egy több tonnás présgépbe bekerül az elkészített matrac a fóliával, ahol a levegőt kipréselik belőle, de a csomagolásnak a két végén még nem zárják le, így a levegő szabadon tud távozni a matrac csomagolásából.  Ezután egy másik gép összetekeri a kipréselt matracot. Vagyis a vákuum matrac egy speciális csomagolási technikával becsomagolt matracok gyűjtőneve.

   Általában csak a hab matrac, hideghab matrac, memória hab matrac vagy más néven emlékező hab  matracokat lehet vákuum csomagolni. A rugós ágybetétet, matracokat nem lehet, mivel a rugótest eltörne a hajlítás és feltekerés miatt. 1-2 matrac gyártó létezik, ahol a zsákrugós matrac, matracok vákuum csomagolva érkeznek.

  A kókusz matrac szintén nem vákuum csomagolva érkezik, mivel a kókusz ilyen mértékű hajlításnál eltörne. Eredetileg ezt a csomagolási módot azért találták ki a matracoknál, hogy a szállítás könnyebb legyen, mind a vásárlónak, mind a gyártónak. A kínai matrac gyártóknál a bonell rugós matrac is vákuumcsomagolással gyártják. Ezeket a matracok nincsenek összetekerve. A matrac csak összepréselik, és egy lapban szállítják. Ezáltal a bonellrugós matrac, nem fog összetörni a tekerés alatt, viszont a matracok könnyebb szállíthatók. Matrac vásárlásnál viszont ne legyen elsődleges szempont, hogy a matrac vákuum csomagolva érkezik. Olyan matrac mellett döntsünk, ami kényelmes. A matracom matrac webáruházban több tucat vákuum csomagolt matracok közül válogathatunk.

 

Ilyen matracok például:

Best Dream Memory Bamboo vákuum

Amit a Best Dream Memory Bamboo vákuum matracról tudni lehet.

A Best Dream olasz matrac gyár sikeres vákuum matracai mellett megjelent a Best Dream Memory Bamboo matrac is. A Best Dream meory bamboo egy 18 cm magas vákuum matrac. A mag 12 cm hideghab és 4 cm memory hab vagy más néven emlékezőhabból áll. A Best Dream Memory emlékezőhab matrac félkemény matrac. A memória hab réteg miatt a Memory Bamboo matrac enyhén lágy érzetet kelt. A Best Dream Bamboo matrac 120 kg terhelhetőséggel messze kiemelkedik a legtöbb matracok közül. A Best Dream Bamboo matrac huzata egy speciális bambusz szállal átszőt matracszövet. A bambusz szövet szabályozza a test hőmérsékletét, ennek hatására a matrac télen kellemes meleget, nyáron pedig a bambusz huzat evezeti a meleget és a nedvességet. A Bambusz szálaknak köszönhetően a matrac nagyon jól szellőzik. A huzat anti allergén és kevésbé fog megtelepedni a matracban a poratka és egyéb gombák. A speciális huzat 60 fokon mosható! A gyártó a matracra 12 év garanciát vállal.

Best Dream Siglo vákuum matrac

Amit a Best Dream Siglo vákuum matracról tudni lehet.

A Best Dream olasz matracgyártó egyik legnépszerűbb vákuum matracai a Best Dream Siglo matrac. A Best Dream Siglo egy 20 cm magas vákuum csomagolt matrac. A matrac félkemény komfort érzetével igen kedvelt a magyarok körében. A matrac mag egy 20 cm speciális nagy sűrűségű elioform hab, ami ortopéd szempontból kivalló alátámasztást biztosít a test minden pontján és gerinckímélő hatásával a Best Dream Siglo matrac nagy népszerűségnek örvend a hazai matrac vásárlók körében. A Best Dream Siglo vákuum csomagolt matrac téli-nyári oldallal rendelkezik. Az egyik oldalon a huzatban 100% pamut réteg, a másik oldalban 100% gyapjú réteg található. A Siglo matrac huzata egy speciális szénszállal van átszőve, ezáltal antiallergén hatású lesz és megakadályozza az atkák megtelepedését a matracban. A Best Siglo akár 150 Kg-ig terhelhető, ez is mutatja a matrac tartósságát. A gyártó a matracra 15 év garanciát vállal.

 

Szólj hozzá!

Címkék: matrac olcsó matrac vákuum matrac matrac outlet matracom.hu Best Dream Siglo vákuum matrac Best Dream Siglo Best Dream Memory Bamboo vákuum matracok